Står du og overvejer at finde en lader til din elbil, som du kan installere i dit hjem? Så er der en række forhold du skal overveje før du går ud og køber. I denne guide vil vi tage dig gennem nogle af de overvejelser du bør gøre dig før du køber en ladeboks.

Du behøver faktisk ikke at have din egen lader i hjemmet, da der er mange ladere som er offentligt tilgængelig. Men eftersom elbiler bliver mere og mere populære herhjemme, bliver kampen om ladestationerne også større. Så hvis du vil slippe for besværet med at finde en ledig ladestation, og altid være sikker på at kunne få ladet din bil op, så er det slet ikke en dårlig investering at få din egen private lader til din elbil.

Hvad kræver det at få sin egen ladeboks?

Før du går ud og investere i en lader til dit hjem, er der nogle forhold du skal tjekke op på først. Først og fremmest skal du være sikker på, at du har tilstrækkelig med ampere til rådighed, der hvor du ønsker at placere din lader. Især ved ældre husstande er det vigtigt at tjekke der er nok ampere til rådighed. Hvis du kontakter dit elselskab, vil de kunne oplyse dig hvor meget du har til rådighed. Hvor mange ampere du skal bruge, kommer an på hvilken type ladestation du ønsker at købe. Når du ved hvor mange ampere du skal bruge, og hvor mange der er til rådighed i din husstand, kan du se om regnestykket går op.

Hvis du ikke har nok ampere til rådighed, kan du få installeret et nyt forsyningsskab, og derved skal du medregne denne ekstraudgift i dit samlede budget. I nogle tilfælde kan det også lade sig gøre at bruge et system som fx DEFA Home CLU, der fordeler strømmen til hvor og når du har brug for det.

Det rette ladestik

Det er naturligvis vigtigt, at du finder en ladestation der har et ladestik der passer på din elbil. Dette vil komme an på hvilken mærke og model din bil har. Sørg for at sammenligne stiktypen på bilen, med den ladestation du har udkig på. Det er også vigtigt, at du holder i mente hvor du ønsker at placere ladestationen og længden på kablet til ladestikket kan nå hele vejen til din bil. Sørg for at mål godt op på forhånd hvis du er i tvivl.

Find en god lader til den bedste pris.

Hvis du ønsker at finde en god lader til din elbil til en rigtig god pris, er det nemt og enkelt at bestille en lader over nettet. Hos Nardocar, kan du få et bredt udvalg forskellige ladekabler der passer til næsten alle behov Hvis du har behov for endnu mere information omkring de forskellige typer af ladestik, krav til installation og ikke mindst anbefalinger til nogle af de bedste ladere på markedet, så kan du læse endnu mere i Nardocars store købsguide til ladebokse til elbiler her.

Hos Nardocar kan du få nogle af markedet bedste ladebokse til din elbil, til de bedste priser. Kontakt deres kundeservice hvis du søger personlig råd og vejledning til hvilken type ladeboks der passer bedst til dine behov.

×

Få et gratis og uforpligtende tilbud på en hjemmelader til elbil Få tilbud her