Har du en udfordring med at holde din bil ren og pæn, kan det være en god idé at gøre det til en vane at rengøre den ofte.

Så er det nemmere at holde den pæn

Det er meget nemmere for dig at holde din bil pæn og ren, hvis du bare gør det til en vane for dig selv at gøre det jævnligt. Hvis det er noget, der sker en gang hvert halve år, er det klart, at du størstedelen af tiden kører rundt i en rodet eller beskidt bil. Men gør du det til en vane at rydde op efter dig selv hver dag eller at tage den i vaskehal en gang om ugen, er den altid klar og pæn.

Ser pænt ud hvis du skal have andre med

Det ser også meget pænere ud med en ryddet bil, hvis du nu skal have andre med ud at køre. Selvom du måske ikke lægger så meget mærke til det, kan du være sikker på, at andre vil lægge mærke til det, når de stiger ind i din bil for første gang. De kan tydeligt se sodavandsdåserne og slikpapiret, der bare ligger og flyder, men som du måske ikke lægger mærke til, fordi det bare er der hver eneste dag. Så sørg nu for en pæn bil, hvis du skal have andre med i den.

Hold den ren både indvendig og udvendig

Det kan også være en god idé at gøre det til en vane både at gøre den ren indvendig og udvendig. Der er ikke meget ved en ren bil udenpå, hvis den ligner noget, der er løgn indvendig – og det samme gælder naturligvis omvendt. Så ryd op efter dig selv hver dag, støvsug den, fjern mærker af jord eller lignende, som du har fået slæbt med ind, og gør det til en vane at få den i vaskehal ofte, så den også kan holde et pænt ydre. Det tager slet ikke så lang tid igen, som du måske frygter. Når det er en vane, tænker du slet ikke over det længere.

Så kommer du til at nyde at køre i din bil

Det bliver også meget sjovere for dig at køre i en bil, der er helt ryddet, og hvor du ikke skal bestige et bjerg af slikpapir eller lignende, når du sætter dig ind i den. Det er jo rart at kunne sætte sig ud i en helt opryddet bil, ligesom det jo også er dejligt, når der lige er blevet støvsuget eller tørret støv af inde i din bolig. Det er bare bedst, når der er rent omkring en – og det gælder altså også i bilen.

Find din stjerne til juletræ her.

×

Få et gratis og uforpligtende tilbud på en hjemmelader til elbil Få tilbud her