Drømmer du om at få dig en elbil, men har du ikke råd til at købe en Tesla eller en af de mange andre modeller, der koster mange penge, er der heldigvis også en række andre muligheder, som du kan kigge nærmere på.

Har du brug for finansiering af din bil, kan du finde lån med straks udbetaling her, som gør det muligt for dig at få den mængde penge ind på din konto, som du skal bruge for at kunne betale for den bil, du har udset dig.

Renault Zoe

Fra omkring 225.000 kroner kan du blive den glade ejer af en Renault Zoe, som er en af landets mest populære små elbiler. Der er mange, der har valgt at købe en elektrisk Renault, og måske er du en af de næste, der ender med at købe dig sådan en bil?

Den er dejlig praktisk, da du har nemt ved at komme rundt i storbyen, og du har nemt ved at finde en parkeringsplads. Og så får du en rækkevidde på over 390 km, hvilket jo må siges at være fremragende for sådan en lille elbil.

Fiat 500 Elektrisk

Er du glad for den lille Fiat 500, som har et unikt design, kan du glæde dig til, at du kan komme ud at køre i en elektrisk udgave af bilen. Den har taget markedet med storm, og det hjælper da også, at den har det unikke design, der er blevet udviklet over mange år.

Den lille Fiat 500 Elektrisk kan blive din fra 190.000 kroner i skrivende stund, hvilket gør den en tand billigere end den førnævnte Renault. Dog er rækkevidden dog heller ikke helt oppe på det samme, hvilket du skal skrive dig bag øret.

SEAT Mii Electric

Sidst, men ikke mindst, kan du også glæde dig til at komme ud at køre en prøvetur i en SEAT Mii Electric. SEAT Mii modellen har i mange år været et af de mere populære valg inden for minibiler, som der bliver flere og flere af i bybilledet. Nu er der så kommet en elektrisk pendant.

SEAT Mii Electric kan også blive din fra kun 160.000 kroner, hvilket gør det til den billigste bil, vi har haft under luppen her. Rækkevidden er på omkring 260 km, så den er eks. ideel til bykørsel, hvor der ikke er så langt mellem dine stop.

×

Få et gratis og uforpligtende tilbud på en hjemmelader til elbil Få tilbud her